• Huisartsen

 • Praktijkondersteunsters POH

  • Rianne Hekkens-Vranken  |  POH

   Hallo, mijn naam is Rianne Hekkens-Vranken en ben 35 jaar. Woonachtig in Beek samen met mijn man Rob, zoon Koen (8) en dochter Floor (8)

    

   Sinds 2012 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner somatiek.

   Als praktijkondersteuner somatiek ondersteun ik de huisarts in de behandeling van patiënten die een chronische lichamelijke aandoening hebben.                  In de meeste gevallen is dit diabetes, astma, COPD (bronchitis en longemfyseem) een hart- en vaatziekte of ondersteuning en begeleiding op het gebied van ouderenzorg.

   Deze aandachtsgebieden maken mijn werk als praktijkondersteuner heel afwisselend en uitdagend! Op maandag en woensdag ben ik werkzaam binnen deze praktijk en kunt u via de assistente een afspraak plannen of een boodschap doorgeven.

   In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, familie, vrienden, uitstapjes en reizen.

  • Claar Lenssen  |  POH

   Mijn naam is Claar Lenssen. Ik ben in 1961 in Elsloo geboren. Sinds 2010 ben ik met veel plezier aan het werk als praktijkondersteuner, maar pas sinds juli 2016 ook in deze praktijk. Hier verzorg ik de ouderenzorg.  Ik bezoek daarvoor op verzoek van uw huisarts mogelijk kwetsbare ouderen thuis. Ik probeer in kaart te brengen hoe het met hun gaat en waar eventuele ondersteuning kan worden geboden. Ik onderhoud tevens contact met alle mogelijke hulpverleners rondom deze ouderen, onder toeziend oog van uw huisarts. Ik ga graag met mensen om, dus ik kan mijn hart ophalen in mijn werk! Achter iedere deur schuilt een ander verhaal en voor mij is het een groot voorrecht om daar stukjes van te mogen meebeleven. Ik leer elke dag van de levenservaring van ouderen. Op mijn beurt probeer ik hun zo goed mogelijk te ondersteunen.

    

   Ik ben warm ontvangen in het fijne team van deze praktijk, waar de mens in de patient en in de medewerker centraal staat. Daar ben ik erg blij mee!

    

   Ik woon in Elsloo samen met mijn man Paul Cremers. Onze oogappels Wouter, Daan en Elke zijn al zelfstandig, maar schuiven gelukkig de benen af en toe nog onder onze tafel! Ik hou van feesten, concert- en festivalbezoeken, lekker eten met een tafel vol vrienden, maar ook van verdieping door lezen, schrijven, kunst en yoga. Ik denk dat u nu voorlopig wel genoeg van mij weet...

    

  • Saskia de Wolff  |  POH

   Hallo, mijn naam is Saskia de Wolf en ik ben 47 jaar. Ik ben moeder van Nikki ( 19 ) en Isa ( 16  ).
   Ik heb pedagogiek en psychologie gestudeerd en ben sinds 2010 werkzaam als POH-GGZ in deze praktijk.

    

   Ik verleen zorg aan patiënten met psychische en/ of psychosociale problemen. Samen met de patienten ga ik
   in gesprek om problemen / klachten  te inventariseren / verhelderen, screeningsdiagnostiek uit te voeren,  hulpvragen te concretiseren, nodige behandeling vast te stellen en verdere begeleiding te bespreken.


   Ik doe mijn werk met veel plezier en enthousiasme. Ik sta positief in het leven en geloof in de innerlijke kracht van ieder mens. Ik sport graag en spreek regelmatig af met vrienden en familie; naast mijn werk zorgt dit  voor ontspanning en leuke afwisseling in mijn leven.

 • Assistentes

  • Desiree Kusmic-Baggen | Assistente

   Ik ben getrouwd, geboren in Geleen maar woonachtig in de Selfkant, Millen.  Ik ben werkzaam in deze huisartsenpraktijk vanaf dec.1990. Ik heb gekozen voor het beroep van doktersassistente omdat het me ontzettend veelzijdig leek.

   We verrichten zelfstandig veel medische handelingen, doen administratieve werkzaamheden, veel telefoon en komen iedere dag in contact met veel mensen.

    

   Tevens werk ik sinds 5 jaar nog als allergieconsullente voor div. andere praktijken

   door heel Limburg, hierdoor vind ik veel afwissling in mijn werk.

    

   Ik heb 2 kinderen een dochter en een zoon. Naast mijn werk en mijn gezin blijft er ook nog tijd over voor leuke dingen, we koken graag en hebben dus ook het huis vaak vol met vrienden.  Hou van reizen en heb dus ook al veel verre landen bezocht, Hou van muziek, concerten bezoeken  en  lees graag.

  • Judith Foppen | Assistente

   Sinds 1984 ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk. In de loop van de jaren zijn er heel wat extra taken bijgekomen en dat maakt het werk heel afwisselend en zo blijft het leuk en uitdagend.

   Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop van de praktijkbenodigdheden en ik zorg ervoor dat de eisen die aan de huisartsenpraktijk worden gesteld, elk jaar weer aan de juiste normen voldoen. Al met al een leuke afwisselende baan en ik hoop hier nog wel heel wat jaartjes te volbrengen.

    

   Ik ben woonachtig  in Puth waar ik samenwoon met mijn vriend en met mijn twee kinderen.

   In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten in de vorm van yoga en fitness. Koken is ook één van mijn hobby's. Verder ga ik altijd mee naar de optredens van mijn vriend die in een band speelt dus muziek is nu ook een deel van mijn leven.

  • Margo Boei | Assistente

   Ik ben gehuwd en moeder van 2 dochters. Sinds 1984 ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk en voor velen “dat Mestreechse”. Ik ben geboren en getogen in Maastricht en woon vanaf 1988 in Beek.

   Dat ik volledig ingeburgerd ben in Beek als “Pottentaot” blijkt wel uit het feit dat ik al heel wat jaren met veel plezier deelneem aan de Baeker Carnaval.

    

   Naast mijn werk en gezin blijft er ook nog tijd over voor een aantal hobby's waaronder fotografie, lezen en reizen.

    

   Drie dagen in de week ben ik werkzaam in de praktijk waarvan ik op dinsdag de financiële administratie verwerk en woensdag en vrijdag vervul ik mijn taken als assistente. Onze taken zijn in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid en zo heeft ieder zijn eigenspecialiteit. Samen met Tanja verzorg ik de uitstrijkjes ten behoeve van het bevolkingsonderzoek voor dames die dit door de assistente willen laten doen. Met veel plezier vervul ik mijn functie als doktersassistente en vind ik het fijn om een bekend gezicht in de praktijk te zijn.

  • Tanja Roumen-Visser | Assistente

   Ik wil me even voorstellen  ik ben gehuwd   en moeder van een zoon.

   Geboren en getogen  in Beek waar ik ook woonachtig ben

   Ik werk 3,5 dag  per week  in de praktijk.

   Tevens ben ik  werkzaam in mijn eigen pedicure salon,waar ik 1,5 dag in de week lekker

   bezig  ben .

   Deze twee banen zijn  voor mij een hele leuke combinatie.

   Mijn werk als assistente  vind ik erg afwisselend elk telefoontje is weer een  nieuwe verrassing

   en elke dag ziet er dan ook weer anders uit.

   Buiten mijn werk  gebruik ik de rest van mijn tijd  om lekker te gaan dansen met mijn man,te lezen,te wandelen en natuurlijk ook niet te vergeten lekker te gaan uit eten op zijn tijd.

    

⦿ Fortunapark 1, 6162EH Geleen          ▶︎ Tel: 046-475 29 52          ▶︎ Spoed: 046-474 23 14

Huisartsenpraktijk Dirckx - Bergmans

Fortunapark 1

6162 EH, Geleen

Telefoon: 046-475 29 52

Openingstijden | Ma - Vr

Spreekuur      : 08.30 - 12.30 u.

Op afspraak   : 16.30 - 17.10 u.

Visiteronde | Ma - Vr

14.00 - 16.00 u.

Bij Spoed | Ma - Vr

Bezoek als Spoedtelefoon

08.00 - 17.30 u.

Spoedtelefoon: 046-474 23 14