Medewerkers

Paul

Ik ben in 1988 begonnen als huisarts in Geleen en na een jaar geassocieerd met Max Dirckx. Vanaf zijn pensioen hebben we een maatschap met Noud Dirckx en Jacinta Bergmans-Zwetsloot.
We proberen de veranderingen in de zorg steeds zo goed mogelijk in te passen in de praktijk. Mijn specialisatie in de praktijk is met name de oogheelkunde. Daarnaast ben ik al geruime tijd huisartsopleider, verbonden aan de Universiteit Maastricht. Naast mijn werk als huisarts ben ik al jaren bestuurlijk actief. Sinds 2010 ben ik directeur van MCC Omnes, een samenwerkingsorganisatie tussen de huisartsen van de Westelijke Mijnstreek en het Zuyderland ziekenhuis . MCC Omnes is verantwoordelijk voor de diagnostiek van de huisartsen en actief op het gebied van samenwerking en innovatie in de regionale zorg.
Ik ben getrouwd met Jacinta Bergmans. We hebben drie kinderen; de oudste werkt, de twee anderen zijn de deur uit en studeren. U kunt me buiten de praktijkuren tegenkomen als ik wandel met onze hond, werk in de tuin of ga fietsen op de mountainbike of de racefiets.

Paul Bergmans

Huisarts
Noud

Ik ben op 30-04-1986 geboren te Geleen. In 2010 heb ik de opleiding Geneeskunde in Maastricht afgerond, waarna ik 1 jaar op de afdeling Interne Geneeskunde in ziekenhuis Zuyderland Sittard-Geleen heb gewerkt en vervolgens 2 jaar binnen de afdelingen Interne Geneeskunde en Maag-Darm-Leverziekten in het Laurentius ziekenhuis te Roermond. Hierna kwam mijn besluit om te starten met de huisartsopleiding te Maastricht, hetgeen ik succesvol heb afgerond in 2016.
Per 1 januari 2017 ben ik gestart als huisarts in de praktijk in associatie met collega’s Paul en Jacinta Bergmans, in opvolging van mijn vader Max Dirckx. Ik ben gespecialiseerd in de Oogheelkunde, zeer bedreven in beoordeling van ECG's en heb grote affiniteit met palliatieve zorg (alle zorg met betrekking tot het levenseinde).

Ik ben woonachtig in Geleen, getrouwd en heb 2 zoons. Je kunt me in mijn vrije tijd tegenkomen op het voetbalveld, met de kinderen of klussend rondom het huis.

Noud Dirckx

Huisarts
Jacinta

Na mijn studie Gezondheidswetenschappen en Geneeskunde heb ik de Huisartsenopleiding gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Nadat ik deze opleiding heb afgerond ben ik gestart als huisarts in onze huidige praktijk. Dit heb ik 15 jaar gecombineerd met mijn werkzaamheden als consultatiebureau-arts. Mijn aandachtsgebieden in de praktijk zijn: kindergeneeskunde, dermatologie, gynaecologie en kleine chirurgie. Op dinsdag en donderdag ben ik in de praktijk aanwezig.
Ik ben geboren in Maastricht en nu woonachtig in Geleen met mijn man Paul Bergmans. Wij hebben samen drie kinderen en een hond. Naast mijn werk als huisarts vind ik het leuk om te lezen, te wandelen en te reizen.

Jacinta Bergmans

Huisarts
Cynthia

Mijn naam is Cynthia Worms-Janssen, geboren in Kerkrade en opgegroeid in Landgraaf, en nu al jaren woonachtig in de Westelijke Mijnstreek, samen met mijn man, 2 dochters en zoontje.
Ik ben in 2013 afgestudeerd als basisarts. Na te hebben gewerkt bij de cardiologie en MDL ben ik in 2015 gestart met de huisartsopleiding. In 2018 heb ik de opleiding afgerond en sindsdien ben ik werkzaam als huisarts.
Vanaf juli 2020 ben ik dit mooie team komen versterken en sinds oktober 2021 ben ik wekelijks aanwezig op maandag en donderdag. U bent op mijn spreekuur uiteraard welkom met al uw klachten en vragen, maar persoonlijke interesse gaat uit naar de kleine chirurgie, gynaecologie, cardiologie en maag-, darm-, en leverproblematiek. Tot ziens op mijn spreekuur!

Cynthia Worms-Janssen

Waarnemend huisarts
Nathalie

Mijn naam is Nathalie de Wildt, 27 jaar oud. Woon in Geleen en sinds 1 september ben ik gestart als eerstejaars huisarts in opleiding in de praktijk. Onder supervisie van de overige huisartsen zal ik dit jaar in de praktijk werkzaam zijn. Nadat ik mijn geneeskunde opleiding heb afgerond, ben ik werkzaam geweest op de SEH en kindergeneeskunde in het Zuyderland MC.

Ik kijk er naar uit om jullie in de praktijk te leren kennen en om jullie hopelijk verder te kunnen helpen met al jullie vragen en klachten! Tot ziens.”

Nathalie de Wildt

Huisarts in opleiding
Ingrid

Sinds juli 2021 ben ik met heel veel plezier werkzaam als praktijkmanager. Ik ontlast de huisartsen met niet zorg gerelateerde taken die horen bij het voeren van een praktijk. Op deze manier hebben de huisartsen meer tijd voor patiënten. Bij mijn taken horen oa personeelszaken, ICT, kwaliteitszorg en samenwerking met de wijk. Omdat mijn taken erg divers zijn is niet iedere dag of werkweek hetzelfde zit ik helemaal op mijn plek in de praktijk. Het is een hecht team, dat iedere dag hard werkt voor het leveren van goede huisartsenzorg. Ik voel me bevoorrecht om daarmee samen te werken en een steentje bij te dragen zodat u als patiënt dagelijks nog betere zorg ervaart.

Ingrid Rademakers

Praktijkmanager
Rianne

Hallo, mijn naam is Rianne Hekkens-Vranken. Woonachtig in Beek samen met Rob, zoon Koen en dochter Floor. Sinds 2012 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner somatiek. Als praktijkondersteuner somatiek ondersteun ik de huisarts in de behandeling van patiënten die een chronische lichamelijke aandoening hebben. In de meeste gevallen is dit diabetes, astma, COPD (bronchitis en longemfyseem) een hart- en vaatziekte of ondersteuning en begeleiding op het gebied van ouderenzorg. Deze aandachtsgebieden maken mijn werk als praktijkondersteuner heel afwisselend en uitdagend! Op maandag, dinsdag (per 1/1/2021), donderdag en vrijdagochtend ben ik werkzaam binnen deze praktijk en kunt u via de assistente een afspraak plannen of een boodschap doorgeven. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, wandelingen met onze hond, familie / vrienden bezoekjes , uitstapjes en reizen.

Rianne Hekkens-Vranken

Praktijkondersteuner
Foto priscilla

Ik ben Priscilla Cramer, getrouwd en moeder van één zoon. Ik ben opgegroeid in Heythuysen en ben nu met mijn gezin woonachtig in Moorveld. Ik heb de opleiding tot verpleegkundige afgerond aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen en heb daarnaast de specialisatie tot praktijkondersteuner somatiek gedaan. Sinds december 2023 ben ik werkzaam voor huisartsenpraktijk Dirckx-Bergmans op de dinsdag en donderdag. Binnen de praktijk begeleid ik mensen met diabetes, hart- en vaatziekten, astma of COPD en ouderen die intensieve zorg nodig hebben.
Naast mijn werk houd ik van sporten, buiten zijn, theater en muziek en een goed boek.

Priscilla Cramer

Praktijkondersteuner
Martine

Mijn naam is Martine Hendrix-Bockting, in 1973 geboren en getogen in Geleen. Voor ik in 2012 aan de slag ging als praktijkondersteuner, heb ik sinds 1990 als verpleegkundige gewerkt op verschillende afdelingen in ziekenhuis Heerlen. In 2018 ben ik begonnen in deze praktijk als poh-somatiek. Samen met mijn collega Rianne en Claar ondersteunen wij de huisarts in de behandeling van mensen met een chronische aandoening, zoals copd, astma, diabetes en hart en vaatziekten. Mensen die begeleid willen worden met stoppen met roken, kunnen ook bij ons terecht. Bij de ouderen die kwetsbaar worden kom ik thuis, samen met de oudere en hun familie brengen we in kaart welke ondersteuning het beste bij ze past op dat moment. Er is dagelijks overleg met uw huisarts en indien nodig met andere hulpverleners. Door te werken aan wederzijds vertrouwen schep je een band waardoor ik een betere ondersteuning kan geven, maar ook zelf veel leer. Dit maakt dat iedere dag anders is.

Ik woon in Geleen samen met mijn man Roger. Onze kinderen wonen nog thuis, maar zijn hard op weg om zelfstandig te worden. Ik zing in een ontzettend leuk koor, hou van lezen, spelletjes en erop uit gaan met vriendinnen. Verder is er volop drukte in huis om de resterende tijd goed om te krijgen.

Martine Hendrix-Bockting

Praktijkondersteuner
Saskia

Hallo, mijn naam is Saskia de Wolf en ik ben 47 jaar. Ik ben moeder van Nikki (19) en Isa (16). Ik heb pedagogiek en psychologie gestudeerd en ben sinds 2010 werkzaam als POH-GGZ in deze praktijk.

Ik verleen zorg aan patiënten met psychische en/ of psychosociale problemen. Samen met de patienten ga ik in gesprek om problemen / klachten te inventariseren / verhelderen, screeningsdiagnostiek uit te voeren, hulpvragen te concretiseren, nodige behandeling vast te stellen en verdere begeleiding te bespreken.

Ik doe mijn werk met veel plezier en enthousiasme. Ik sta positief in het leven en geloof in de innerlijke kracht van ieder mens. Ik sport graag en spreek regelmatig af met vrienden en familie; naast mijn werk zorgt dit voor ontspanning en leuke afwisseling in mijn leven.

Saskia de Wolff

Praktijkondersteuner GGZ
Dees

Ik ben Desiree en geboren in Geleen, opgegroeid in Sweikhuizen en nu woonachtig te Sittard.
Ik heb 2 kinderen een dochter en een zoon. Naast mijn werk blijft er ook nog tijd over voor leuke dingen, ik kook graag en hebben dus ook het huis vaak vol met eters. Hou van reizen en heb dus ook al veel verre landen bezocht. Verder hou ik van muziek, concerten bezoeken en weekendjes weg. Steden bezoeken.
Ik ben werkzaam in deze huisartsenpraktijk vanaf dec.1990. Heb gekozen voor het beroep
van doktersassistente omdat het me ontzettend veelzijdig leek.
We verrichten steeds meer zelfstandig veel medische handelingen en doen eigen spreekuren o.a voor wondjes, bloedprikken, oren, wratjes, uitstrijkjes en het allergiespreekuur.

Desiree Baggen

Doktersassistente
Judith

Sinds 1984 ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk. In de loop van de jaren zijn er heel wat extra taken bijgekomen en dat maakt het werk heel afwisselend en zo blijft het leuk en uitdagend. Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop van de praktijkbenodigdheden en ik zorg ervoor dat de eisen die aan de huisartsenpraktijk worden gesteld, elk jaar weer aan de juiste normen voldoen. Al met al een leuke afwisselende baan en ik hoop hier nog wel heel wat jaartjes te volbrengen.

Judith Foppen

Doktersassistente
Margo

Ik ben gehuwd en moeder van 2 dochters en trotse oma. Sinds 1984 ben ik werkzaam in de praktijk en voor velen “dat Mestreechse”. Ik ben geboren en getogen in Maastricht en woon vanaf 1988 in Beek. Dat ik volledig ingeburgerd ben in Beek als “Pottentaot” blijkt wel uit het feit dat ik al heel wat jaren met veel plezier deelneem aan de Baeker Carnaval.
Naast mijn werk en gezin blijft er ook nog tijd over voor een aantal hobby's: fotografie, lezen en reizen.
Drie dagen in de week ben ik werkzaam in de praktijk. Onze taken zijn in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid en zo heeft ieder zijn eigen specialiteit. Met veel plezier vervul ik mijn functie als doktersassistente en vind ik het fijn om een bekend gezicht in de praktijk te zijn.

Margo Boei

Doktersassistente
Tanja

Ik wil me even voorstellen ik ben gehuwd en moeder van een zoon. Geboren en getogen in Beek waar ik ook woonachtig ben
Ik werk 3,5 dag per week in de praktijk.Tevens ben ik werkzaam in mijn eigen pedicure salon,waar ik 1,5 dag in de week lekker
bezig ben . Deze twee banen zijn voor mij een hele leuke combinatie. Mijn werk als assistente vind ik erg afwisselend elk telefoontje is weer een nieuwe verrassing en elke dag ziet er dan ook weer anders uit.

Buiten mijn werk gebruik ik de rest van mijn tijd om lekker te gaan dansen met mijn man,te lezen,te wandelen en natuurlijk ook niet te vergeten lekker te gaan uit eten op zijn tijd.

Tanja Roumen-Visser

Doktersassistente
Nina

Ik ben Nina, geboren en getogen in Beek en samen met mijn man hebben wij 2 dochters. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, speel ik een potje tennis en gaan we graag leuke dingen doen. Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij deze praktijk voor 2 dagen.
Naast mijn werk als assistente in deze praktijk ben ik zelf nog fotograaf, waarbij ik elk weekend verschillende foto opdrachten heb opstaan.
Deze 2 banen zijn een hele leuke combinatie en werk hier beiden met veel plezier. Het werk als assistente is in deze praktijk heel afwisselend, van de telefoon beantwoorden, administratie en verder alle medische handelingen die wij als assistente uitvoeren in de praktijk.

Nina Voncken

Doktersassistente
foto sandra

Mijn naam is Sandra Florax-Langen, ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter.
Ik ben geboren in Heerlen en ik ben woonachtig in Munstergeleen.
Na de geboorte van mijn dochter ben ik gestopt met werken om voor de kinderen te zorgen, nu ze beide naar school gaan ben ik een opleiding begonnen tot doktersassistente via opleidingsinstituut ASPD in Wijnandsrade, dit was een makkelijke overgang nadat ik 15 jaar gewerkt heb als verzorgende IG in de thuiszorg en een verzorgingstehuis.

Na het behalen van mijn diploma kom ik 3 dagen werken in deze leuke en gezellige praktijk. Ik hoop in de loop der tijd net als mijn collega's een specialiteit te hebben binnen de praktijk. Momenteel ben ik het liefste bezig op de behandelkamer.

Buiten mijn werk doe ik graag dingen met mijn kinderen zoals knutselen. Verder vind ik het leuk en ontspannend om te lezen.

Sandra Florax-Langen

Doktersassistente
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button